Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски разкритикува Кличко: Не се справя добре

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога разкритикува изненадващо кмета на Киев Виталий Кличко, че не се е справил добре със задачата по разкриването на специфични подслони в столицата за хората, останали на мрачно и студено поради съветските офанзиви, предадоха Българска телеграфна агенция и Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8347
Във вечерното си послание към нацията Зеленски загатна, че Кличко и чиновниците му не оказват задоволителна помощ.

За страдание, не на всички места органите на локалната власт се оправят добре. В Киев, в частност, има много недоволства. Нужна е, меко казано, още много работа. Моля, обърнете внимание, хората в Киев се нуждаят от по-голяма поддръжка, много от тях са без електричество по 20 даже 30 часа. Очакваме качествена работа от кметството, сподели президентът.

По думите му в доста от киевските подслони нивото на предоставяните услуги не е задоволително качествено.Президентът разкритикува и тези, които по думите му са лъгали в формалните си отчети, само че не посочи какво тъкмо има поради.

След съкрушителните съветски удари по енергийната инфраструктура на Украйна управляващите разположиха специфични подслони за хората в потребност, станали известни под името " пунктове на твърдост ". Досега са разкрити общо 4000. Там жителите могат да получат достъп до вода, отопление, интернет и връзка за мобилен телефон.

Направеното от Зеленски изявление е извънредно поради обстоятелството, че от началото на войната той се пробва да основава визия за национално единение и нормално засипва представителите на управляващите с похвали.

Кличко, 51-годишен някогашен професионален боксьор, беше определен за кмет на Киев през 2014 година Засега няма реакция от канцеларията му.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР